Getuigenoproep: laffe overval dorpswinkel te ‘s-Gravenpolder

Getuigenoproep: laffe overval dorpswinkel te ‘s-Gravenpolder

‘S-GRAVENPOLDER – Woensdagmiddag 20 augustus heeft een onbekende man geprobeerd om onder bedreiging van een wapen een dorpswinkel te overvallen aan de Bosseweide.

Overval
De 75-jarige eigenaresse van de winkel vertelde dat er omstreeks 15.00 uur een onbekende man de winkel in kwam lopen en haar toeschreeuwde dat zij onmiddellijk de kassa moest openen. In zijn hand had hij een op een wapen gelijkend voorwerp, waarmee hij zijn opdracht kracht bijzette.

De vrouw vluchtte geschrokken naar de achterkant van de winkel, uit het zicht van haar bedreiger. De overvaller ging er vervolgens zonder buit vandoor.

Signalement
Het gaat om een blanke man van ongeveer 1.70 m met een normaal postuur. Zijn leeftijd wordt geschat op 20-22 jaar oud. Hij droeg op het moment van de overval een groen getint kort jack met capuchon, een blauwe trainingsbroek, blauwe sportschoenen met witte veters en een (zonne)bril met geelgetinte glazen.

Volgens de vrouw liep de dader weg in de richting van het pleintje bij de kerk. Verder heeft zij de indruk dat de overvaller eerder die week de dorpswinkel heeft geobserveerd.

Getuigen
De recherche heeft de zaak in onderzoek en wil graag spreken met getuigen die omstreeks 15.00 uur iets verdachts hebben gezien rondom de winkel aan de Bosseweide. Hebt u informatie over deze zaak of weet u aan de hand van het signalement wie de dader is? Bel dan 0900-8844. Misschien leidt uw tip naar de oplossing van deze laffe daad.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *