Vrouw (35) opgepakt voor zakkenrollen na onderzoek te Goes - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Vrouw (35) opgepakt voor zakkenrollen na onderzoek te Goes

GOES – De politie heeft een vrouw aangehouden, die verdacht wordt van zestien zaken van zakkenrollen in de provincies Zeeland (1x), Zuid-Holland (5x) en Noord-Brabant (10x) in de periode 2012 tot 2013. Het onderzoek startte in maart 2013 te Goes.

Zakkenrollen
Hierbij werd een oudere vrouw bestolen van haar portemonnee. Met behulp van camerabeelden werd de 35-jarige vrouw uit Breda herkend. Uit het politieonderzoek kwamen meerdere zaken naar voren waarvan zij werd verdacht.

Dit betroffen allemaal zaken van zakkenrollen. De slachtoffers waren allemaal oudere mensen. Meestal werd in een winkel de pincode afgekeken, waarna de portemonnee werd gestolen. Met de bankpas werd vervolgens geld opgenomen. In de zestien zaken werd in totaal 51.000 euro opgenomen met de gestolen bankpassen.

Arrestatiebevel
Omdat de vrouw in Nederland onvindbaar was, werd door de Officier van Justitie een Europees Arrestatiebevel uitgevaardigd. Ze werd vervolgens in Servië aangehouden en afgelopen woensdag naar Nederland overgebracht.

De vrouw is in het politiecellencomplex Torentijd te Middelburg ingesloten. Vandaag wordt ze voorgeleid aan de Rechter-commissaris.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *