Controle binnenstad Goes lijkt vruchten af te werpen - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Controle binnenstad Goes lijkt vruchten af te werpen

GOES – Agenten en opsporingsambtenaren van de gemeente Goes hebben de afgelopen twee weken verscherpte controles gehouden in de binnenstad. Zij deden dat om de verkeersveiligheid en bereikbaarheid in de binnenstad te verbeteren. Agenten schreven in totaal 86 bekeuringen uit.

Klachten
Politie en gemeente kregen van winkeliers en winkelend publiek diverse klachten over de verkeersveiligheid en bereikbaarheid in het centrum van Goes. Het blijkt dat steeds meer verkeer door de binnenstad rijdt, waarbij het verkeersverbod genegeerd wordt.

Hierbij is duidelijk geworden dat bestuurders niet in het bezit zijn van een vergunning of deze verkeerd gebruiken. Ook het feit dat er nog altijd veel fietsers door het voetgangersgebied rijden, was aanleiding om de controles aan te scherpen.

Verkeersverbod
De controles richten zich op het verkeersverbod tussen 11.00 en 18.00 uur in het voetgangersgebied in de binnenstad. Op donderdagavond geldt dit verbod van 11.00 tot 21.00 uur. Het aantal overtredingen neemt af. Toch blijven gemeente en politie de komende tijd extra controleren.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik durf helemaal niet meer in Goes te winkelen bestel alles onlain als je iets verkeert doe met je auto heb je een torenhoge boete ga zo door zou ik zeggen straks komt er niemand meer winkelen van angs voor een torenhoge boete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *