Foto: Richard de Looff

Getuigenoproep: meisje (18) bedreigd door jongen te Goes

GOES – Politie Zeeland zoekt getuigen van een bedreiging die plaatsvond zaterdag rond 21.30 uur in de Nieuwstraat te Goes. Een 18-jarige inwoonster van Goes fietste vanaf de Grote Markt in de richting van Goes Noord.

Net voorbij restaurant Karel IV in de Nieuwstraat stonden drie jongens op de weg. Toen de 18-jarige hen wilde passeren stapte één van de jongens naar achteren waardoor ze tegen hem aanreed en moest stoppen. Er ontstond een woordenwisseling, waarna ze weg reed richting Goes Noord.

Aan het einde van de ‘s-Heer Hendrikskinderenstraat werd ze door één van de jongens op de fiets ingehaald. Hij probeerde haar tot stoppen te dwingen waarbij hij een scherp voorwerp hanteerde.

Op dat moment kwam er vanuit de Westerstraat een kennis van de 18-jarige. Ze fietste naar hem toe en haar belager reed terug de ‘s-Heer Hendrikskinderenstraat in, waar ook de twee andere jongens naar toe gerend waren.

De bedreiger was licht getint, ongeveer 1.70 m lang, slank postuur, spits gezicht en donker krullend haar. Hij droeg een effen zwarte jas, heupmodel, met capuchon en een donkere broek.

Getuigen worden verzocht te bellen naar 0900-8844.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *