Tweetal uit Goes aangehouden voor mishandeling en diefstal

BRUINISSE – Vrijdagavond rond 22.30 uur meldde een 25-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland bij Politie Zeeland dat hij zojuist was bestolen van zijn portemonnee in Bruinisse. Hierbij zou hij zijn mishandeld.

Collega’s van de surveillancedienst troffen de man aan op een parkeerplaats aan de Hageweg ’t Centrum in Bruinisse. Hij verklaarde dat hij was mishandeld door een man en een vrouw en dat hierbij zijn portemonnee door het tweetal was gestolen. Hij verklaarde dat hij was geslagen, dat hij een knietje in zijn gezicht had gekregen en dat hij in zijn kruis zou zijn geknepen.

Op het moment dat de aangever zijn verhaal vertelde aan de collega’s, kwamen de twee verdachten het parkeerterrein weer opgereden. De twee zijn direct aangehouden door de aanwezige politieagenten.

De verdachten, een 34-jarige man en een 32-jarige vrouw uit Goes, zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zitten zij nu nog vast en worden vandaag verder gehoord over de zaak.

Het slachtoffer van de diefstal heeft aan de mishandeling een pijnlijk gezicht en pijn in zijn ‘edele delen’ overgehouden.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *