Aanhoudingen voor bedreigen van meisje met mes te Goes

GOES – Zaterdagavond 13 oktober 2012 is in Goes een meisje bedreigd met een mes. In verband hiermee zijn drie verdachten aangehouden. Twee verdachten komen uit Goes en zijn 18- en 21 jaar oud. Zij werden enkele dagen later al aangehouden.

De derde verdachte betreft een 17-jarige jongen. Hij was niet teruggekeerd naar de instelling waar hij verbleef, was zwervende en is afgelopen woensdag aangehouden.

Allen waren ook betrokken bij de vernieling van een tweetal ramen van woningen op zaterdagavond 13 oktober te Goes.

17-jarige verdachte
De 17-jarige was tevens nog betrokken bij de diefstal van een snorfiets en diefstal van geld uit een woning te Goes. Ook wordt hij verdacht van diefstal/joyriding van/met een personenauto.

De sleutels van deze auto zijn op 26 oktober 2012 uit een woning in Oost-Souburg meegenomen. Na een achtervolging door de politie kon de auto tot stoppen worden gedwongen. vijf personen sprongen eruit, waarbij er twee al direct door de politie werden aangehouden. Ook hier bleek de 17-jarige bij betrokken.

Politie is op zoek naar bedreigde man
Uit het onderzoek blijkt dat de 17-jarige mogelijk betrokken is bij een bedreiging. Dit moet gebeurd zijn in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 oktober 2012 in het centrum van Kortgene. Mogelijk is toen een man bedreigd met een mes.

De politie heeft hier geen aangifte van ontvangen. De politie verzoekt deze onbekende man, die bedreigd is, contact op te laten nemen met de politie via tel.0900-8844 of het politiebureau te Goes.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *