Man tand kwijt na mishandeling zonder aanleiding te Goes

GOES – Surveillerende agenten werden zaterdagnacht op de Grote Markt te Goes aangesproken door een man die er niet heel florissant uitzag. De man miste een tand en zijn gezicht was bebloed.

Geen aanleiding
De 46-jarige Goesenaar vertelde de agenten dat hij in een café op de Grote Markt, zonder aanleiding, op zijn gezicht was geslagen door een man. Het slachtoffer deed aangifte bij de agenten. Dat houdt in dat er een strafrechtelijk onderzoek kan worden gestart en dat er ook een verdachte bij het strafbare feit gevonden moet worden.

Die verdachte diende zich even later aan. Dit was een 53-jarige man die eveneens afkomstig was uit Goes. Deze man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.

Onderzoek
De zaak wordt vandaag verder opgepakt. Het slachtoffer wordt nog eens uitgebreid gehoord door agenten en ook zal de verdachte vandaag een verklaring afleggen. Ook hebben zich vannacht getuigen gemeld bij de agenten. Hun gegevens zijn genoteerd en zij zullen vandaag benaderd worden voor het afleggen van een verklaring.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *