Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval ‘s-Heerenhoek

Beschonken bestuurder veroorzaakt ongeval ‘s-Heerenhoek

‘S-HEERENHOEK – In de nacht van maandag op dinsdag, even na 04.30 uur, vond op de kruising van de Heinkenszandseweg met de Beeldhoeveweg een verkeersongeval plaats waarbij een 41-jarige Middelburgse automobilist gewond raakte.

Geen voorrang
Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland verleende op de kruising geen voorrang aan een taxi, bestuurd door een 41-jarige man uit Middelburg. Hierdoor ontstond de aanrijding waarbij de 41-jarige man met zijn auto tegen een boom botste en het bewustzijn verloor.

In de sloot
Toen een passant de deur van de auto opende om eerste hulp te verlenen, kwam de bestuurder bij bewustzijn en trapte op het gaspedaal waarop de auto in de sloot belandde. Het slachtoffer is met een hoofdwond en met verder onbekend letsel naar het ziekenhuis te Goes gebracht.

Onder invloed
De 18-jarige automobilist, een beginnend bestuurder, werd meegenomen naar het bureau te Goes waar hij een blaastest moest afleggen. Hieruit bleek dat hij meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.

Passagiers
In de auto van de 18-jarige man zaten ook een 24-jarige man uit Goes, een 17-jarig meisje uit Goes en een 16-jarig meisje uit Yerseke. Voor zover bekend zijn zij geen van allen gewond geraakt.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. 🙄 je gaat naar carnaval met rijbewijs
    je komt terug thuis zonder rijbewijs
    je gaat naar carnaval met de auto
    je komt thuis zonder auto
    je ging een lekker pilsje halen
    hopelijk moet je alle schade betalen
    met al je gezuip en gescheur
    verwonde je ook nog een taxichauffeur
    en nu maar bidden en hopen
    dat je van de rechter 5 jaar mag lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *