Foto: Eigen foto

Sixtiesrockband DeWolff headliner op Klomppop Ovezande

OVEZANDE – De organisatie van het Ovezandse festival Klomppop heeft acht nieuwe namen bekend gemaakt. Daarmee is de line-up voor 9 mei praktisch rond. De resterende drie spots worden ingevuld door Zeeuws talent, met daarbij de winnaar van bandcompetitie Spectra.

Nieuwe namen
Bij die nieuwe namen zijn headliner DeWolff. De jonge psychedelische sixtiesrockband speelde op alle Nederlandse festivals, van klein tot groot, maar Klomppop was daar nog nooit bij. Terwijl ze ondertussen toch al aan hun vierde album toe zijn.

De Haagse band The Deaf komt podium 2 afsluiten met hun mix van beatmuziek met garage, punk en rock ’n roll. Daarna gaat het feest nog even door met balkan en heavy metal riffs van de Weense band Gasmac Gilmore.

Verder zijn ook de serious talents The La La Lies en The Elementary Penguins toegevoegd voor de 33e editie van het festival.

Zeeuwse inbreng
De Zeeuwse inbreng komt van De Hobbyisten, Geert & The Chiefs en The Royal Engineers. Geert werd met zijn band uitgekozen in de nieuwe lichting voor het PopAanZee traject. The Royal Engineers met slechts twee leden afkomstig uit de provincie en opererend vanuit Utrecht werden daar net niet Zeeuws genoeg voor bevonden.

Kaarten
Eerder werden al Douwe Bob, De Kraaien, Milkbar, Tenement Kids en het Britse talent Jo Harman aangekondigd. Kaarten voor Klomppop zijn online te koop via de nieuwe website www.klomppop.nl voor 18 euro en vanaf maart ook bij Kreahoek Ovezande

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *