Foto: © Yuri Kozyrev/NOOR

Internationale fototentoonstelling in de Grote Kerk te Goes

GOES – Indrukwekkende foto’s, gefocust op humanitaire verhalen en gemaakt door diverse World Press Photo winnaars. Zo wordt de internationale fototentoonstelling Solutions by NOOR omschreven. Na Rome, Berlijn en Londen is deze tentoonstelling vanaf 14 maart ook te bewonderen in de Grote Kerk te Goes.

Hier zijn ruim twee weken lang acht reportages te bewonderen, gemaakt in China, Rusland, Amerika, Congo, IJsland Kenia en Cuba.

Klimaatverandering
De verandering van het klimaat is een van de grootste uitdagingen waarmee de mensheid ooit is geconfronteerd. Acht bekende fotografen, waaronder de Nederlander Kadir van Lohuizen, onderzoeken wereldwijd oplossingen om klimaatverandering tegen te gaan. Solutions by NOOR laat zien hoe mensen proberen zich aan te passen aan temperatuurstijgingen in de wereld en hoe ze proberen een meer duurzaam bestaan op te bouwen.

Fototentoonstelling
De fototentoonstelling wordt op 13 maart om 19.30 uur geopend door Wethouder Jo-Annes de Bat. Kunstcriticus Nico Out zal hier spreken en er is Argentijnse muziek aanwezig. Aanmelden kan via info@maakdeswitch.nl.

Fototentoonstelling Solutions by NOOR is te zien in de Grote Kerk te Goes van 14 maart tot en met 1 april 2013. De tentoonstelling is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 09.30 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Zie voor meer informatie www.maakdeswitch.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Foto: © Yuri Kozyrev/NOOR
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *