Gemeente Goes zoekt ontwikkelpartners Slot Oostende - Foto: Goes Promotie
Foto: Goes Promotie

Gemeente Goes zoekt ontwikkelpartners Slot Oostende

GOES – De gemeente Goes heeft de ambitie om de authentieke restanten van het oude Slot Oostende zichtbaar te maken. Ook is er het plan om de vrijkomende locatie te  herontwikkelen en mogelijk een doorsteek te maken tussen de Singelstraat en de Wijngaardstraat volgens het Masterplan Binnenstad.

Ontwikkelpartners
De restanten van Slot Oostende zijn decennia niet zichtbaar geweest. De gemeente Goes is op zoek naar een of meerdere private marktpartijen om dit goed bewaard geheim te herontdekken en te herontwikkelen. Private partijen die willen investeren, ontwikkelen of exploiteren.

Mogelijkheden
Wat er echt ontwikkeld en gerealiseerd gaat worden staat nog volledig open. Een unieke mogelijkheid voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld een restaurant, een hotel, een grand café al dan niet in combinatie met stadswoningen, stadstuinen of stadsterrassen.

Selectieprocedure
De selectieprocedure voor de herontwikkeling is gestart. Ondernemers die informatie willen over de procedure deze vinden op de website, of contact opnemen via peter.stroo@protender.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *