Meerdere ongevallen door de gladheid in Zeeland

REGIO – Afgelopen nacht en vanochtend zijn er, voornamelijk in Zeeuws-Vlaanderen en Zuid-Beveland, meerdere ongevallen gebeurd door de gladheid.

Zeeuws-Vlaanderen
Afgelopen nacht rond 04.35 uur raakte aan de N61 te Hoek een auto in de berm, rond 06.50 uur raakte op de Westerscheldetunnelweg te Hoek een bus gedeeltelijk van de weg en op de Hulsterweg in Hulst reed een auto rond 07.35 uur twee verkeersborden omver. Ook botste deze auto tegen een lichtmast.

Zuid-Beveland
Rond 07.30 uur reed een automobilist op de Rijksweg A58 te Kruiningen tegen de vangrail, rond 08.40 uur raakte op de Bernhardweg west te Nieuwdorp een auto in de slip en botste tegen een lichtmast, rond 09.10 uur raakte op de Rijksweg A58 bij Waarde een auto van de weg en kwam tot stilstand in de bosjes en rond 09.40 uur gleed op de Rijksweg A58 bij Kruiningen een auto van de weg.

Walcheren
Op de Mariekerkseweg te Grijpskerke reed rond 07.35 uur een auto tegen een lantaarnpaal.

Waarschuwing
Bij geen van de ongevallen zijn gewonden gevallen. Wel was er veel materiële schade. Rijkswaterstaat waarschuwt nog steeds voor gladheid op verschillende wegen in Zeeland. Pas daarom uw snelheid aan en rijd voorzichtig.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *