Tweetal Goesenaren op heterdaad aangehouden bij diefstal

Tweetal Goesenaren op heterdaad aangehouden bij diefstal

GOES – Maandagmiddag 15 april omstreeks 17.30 uur reed de eigenaar van een nieuw te bouwen woning in de Goese wijk Mannee, langs zijn huis aldaar.

Onbekenden
Voor de woning zag hij een bestelbus en twee onbekende mannen staan. Omdat hij zich afvroeg wat die bus en die mannen daar deden, is hij een kijkje gaan nemen. Hij ontdekte dat de twee mannen zogenoemde ‘ribben’ (houten balkjes) hadden weggenomen en in hun aanhanger hadden gelegd. De mannen reden vervolgens weg.

Politie
De eigenaar van de houten balkjes is achter de bestelbus aangereden. Hij heeft nog geprobeerd om de auto te laten stoppen, maar de twee onbekende mannen reden door. Hierop belde de eigenaar de politie. Op de Van Hertumweg heeft de politie rond 17.45 uur het busje laten stoppen en zijn de twee mannen aangehouden wegens diefstal van de houten balken.

Verklaring
De twee Goesenaren, 29 en 38 jaar oud, zijn overgebracht naar het politiebureau en hebben daar een bekennende verklaring afgelegd. Later die avond zijn beide verdachten weer in vrijheid gesteld.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *