Vrouw opgepakt voor gewelddadige diefstal te Krabbendijke

Vrouw opgepakt voor gewelddadige diefstal te Krabbendijke

KRABBENDIJKE – De politie heeft op vrijdagmiddag 19 april een 52-jarige vrouw uit Kruiningen aangehouden. Zij wordt verdacht van een diefstal met geweld op een 82-jarige vrouw uit Krabbendijke eerder op de dag.

Melding
Een buurtbewoner trof de 82-jarige vrouw in haar woning aan. Naar aanleiding van haar roep om hulp werd door iemand in de buurt 112 gebeld. De politie en hulpverlening zijn vervolgens naar het huis van de 82-jarige vrouw gegaan en troffen haar daar gewond aan.

Geweld
De verdachte, 52-jarige vrouw belde bij de woning van de oudere vrouw aan en drong met geweld haar woning binnen. Daarbij raakte de oudere vrouw gewond. Op dit moment is niet bekend of de verdachte ook iets meegenomen heeft. De verdachte vrouw is door de 82-jarige vrouw herkend. Daardoor kon zij de politie een goed signalement geven.

Aanhouding
Op basis van het signalement dat het slachtoffer gaf en buurtonderzoek kon de verdachte 52-jarige vrouw buiten heterdaad in haar eigen woning te Kruiningen worden aangehouden. De vrouw is voorgeleid en zit vast. Ze wordt diefstal met geweld ten laste gelegd.

Onderzoek
Op dit moment worden de woning van het slachtoffer te Krabbendijke en de woning van de verdachte te Kruiningen onderzocht. Door onderzoek te doen verzamelt de politie bewijsmateriaal om uiteindelijk goed in kaart te kunnen brengen wat er zich precies in de woning van het slachtoffer heeft afgespeeld en wat de reden is van deze diefstal met geweld.

Slachtoffer
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis te Bergen op Zoom gebracht. Ze heeft behoorlijke verwondingen maar maakt het naar omstandigheden goed.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *