Foto: PR

Van Lanschot Goes schenkt bank in kader van jubileumjaar

DOMBURG – Tijdens de Schildersweek, op donderdag 9 mei, heeft Rien de Bruine, kantoordirecteur  Van Lanschot Goes, een jubileumbank officieel overgedragen aan burgemeester Van der Zwaag en voorzitter van de Stichting Art & Performance de heer Van der Hoest te Domburg.

Bank
In 2012 vierde Van Lanschot haar 275-jarig bestaan. De bank is niet alleen de oudste, onafhankelijke bank van Nederland, maar ook een van de oudste financiële instellingen ter wereld.

Om stil te staan bij deze mooie leeftijd, en als dank voor het vertrouwen dat de cliënten en relaties in de bank stellen, wil Van Lanschot graag iets terug geven aan de maatschappij. Voor elk jaar dat de bank bestaat, wordt er in Nederland een bank geplaatst: 275 banken, elk met een inspirerend verhaal, op bijzondere locaties waar mensen samenkomen.

Van Lanschot
In de afgelopen tien jaar heeft Van Lanschot Goes zich een vaste voet aan de grond verworven in de Zeeuwse regio. Zo is Van Lanschot een van de hoofdsponsors van de internationale Schildersweek te Domburg die dit jaar van 4 tot en met 11 mei plaatsvindt. De burgemeester sprak namens de gemeente Veere en haar inwoners zijn dank uit voor de prachtige en degelijke bank.

Artikel delen:
Foto's 2
Foto: PR
Foto: PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *