Foto: Eigen foto

Jaarlijkse kwaliteitsfair van 24 tot en met 26 mei te Kats

KATS – De Zeeuwse Rozentuin organiseert wederom een sfeervolle kwaliteitsfair op haar terrein te Kats. Tegen een decor van weelderig bloeiende rozen worden allerhande producten en diensten tentoongesteld. Een keur aan producten en diensten van een uitstekende kwaliteit zal worden tentoongesteld.

Duurzaamheid
Duurzaamheid heeft De Zeeuwse Rozentuin hoog in het vaandel staan. Dit is zowel terug te zien in de sprookjesachtige tuinen, als bij de zorgvuldig geselecteerde standhouders. Kwekers tonen de nieuwste trends en in de lommerrijke laantjes worden mooie streekproducten aan de hand gebracht.

Terras
Op het terras kan men onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de live gespeelde muziek, of wanneer de muzikanten even stil zijn, van het gezellige gekwaak van de kikkers in de paddenpoel. Ook is er een speciale krokettenbar aanwezig.

Entree
De fair is te bezoeken van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei van 10.00 tot 17.00 uur aan de Katse Groeneweg. De entree bedraagt vijf euro per persoon, kinderen tot twaalf jaar mogen gratis het terrein betreden. Honden zijn aangelijnd toegestaan. Parkeren is gratis.

Artikel delen:
Foto's 4
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *