Foto: Gemeente Reimerswaal

Burgemeester feliciteert twee Reimerswaalse kampioenen

REIMERSWAAL – Kevin Schrier uit Waarde en Richard Grootjans uit Kruiningen ontvingen dinsdag 21 mei de felicitaties van burgemeester Huisman voor hun bijzondere prestaties. Kevin en Richard, beide leerlingen aan het Scalda College, wonnen allebei een NK in hun beroepsgebied. Richard won ook het EK.

Felicitatie
Burgemeester Huisman: “Ik vind het erg knap wat jullie hebben gepresteerd. Daarom zetten wij jullie graag in het zonnetje. Ik ben erg benieuwd hoe jullie kampioenschappen verder gaan.”

Bakken
Kevin Schrier, leerling van het College voor Brood en Banket van het Scalda-college won het Nederlands Jeugdkampioen Allround Brood en Banketbakken te Wageningen. Maar wat hem betreft stopt het niet bij een NK. “Er is ook nog een EK en WK. Ik heb er nog niets van gehoord, maar zodra ik mij kan inschrijven voor het EK doe ik het meteen.”

Tekenen
Ook Richard Grootjans stopt niet bij het EK CAD Tekenen dat hij onlangs heeft gewonnen. “Ik ga in juli naar Worldskills (WK voor beroepen) te Leipzig. Ik hoop daar de wereldtitel te gaan behalen.  Ik strijd in totaal tegen 22 andere kandidaten uit de hele wereld.”

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Gemeente Reimerswaal
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *