Bevelandse Gemeenten en KVK organiseren Startersdag

GOES – Tijdens de Week van de Starter organiseren de Kamer van Koophandel en de gemeenten Kapelle, Reimerswaal, Goes, Borsele en Noord-Beveland op donderdagavond 10 november de bijeenkomst ‘Starten met succes in de Oosterschelderegio’.

Een succesvolle onderneming heb je niet zomaar daarbij komt veel om de hoek kijken. Daarom ondersteunen de gemeenten en de Kamer van Koophandel ondernemers in de dop en net gestarte ondernemers met deze gratis bijeenkomst.

Programma
Tijdens deze avond wordt het huidige ondernemersklimaat en de kansen voor een eigen zaak op de Bevelanden in beeld gebracht. Ook staan er verschillende ervaren ondernemers uit Bevelandse gemeenten op het programma. Naast Jacomien Verhulst van Le Passage (Kamperland) vertellen Wouter Drijver van De Stelhoeve (Wemeldinge), Peter Verlaan van Peter Verlaan Boomverzorging & Kettingzaagkunst (Wolphaartsdijk) en Charlotte van Regenmortel van VictoCharlyCharly Productions (Ellewoutsdijk) over het succes, maar ook de valkuilen van hun eigen bedrijf.

Daarnaast komen onderwerpen aan bod waar een startende ondernemer mee te maken krijgt zoals financiering, verzekeringen, belastingen en marketing. Verschillende vakspecialisten uit de gemeente staan klaar om in te gaan op persoonlijke vragen als heb ik een goed product? Waar zitten mijn concurrenten? Wat is een goede locatie voor mijn bedrijf? En, niet te vergeten…hoe kom ik aan klanten?

Op de avond zijn verschillende organisaties aanwezig die de ondernemer verder helpen zoals Rabobank, ABN AMRO, DRV, illi graphics en de Belastingdienst.

Locatie en tijdstip
De bijeenkomst in het CIOS in Goes begint om 18.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Ondernemers uit de gemeenten Kapelle, Reimerswaal, Goes, Noord-Beveland en Borsele kunnen zich voor deze gratis bijeenkomst aanmelden opwww.kvk.nl/startgoes.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *