Drugs aangetroffen in geparkeerde auto langs A58 bij Rilland

Drugs aangetroffen in geparkeerde auto langs A58 bij Rilland

RILLAND – Tijdens hun surveillance troffen twee agenten in de nacht van woensdag op donderdag, rond 01.30 uur, een personenauto aan op parkeerplaats Het Rak langs de A58 bij Rilland.

Henneplucht
Ze troffen de bestuurder van de auto slapend aan. Op het moment dat de agenten met hun zaklamp in de auto schenen ontwaakte de 42-jarige bestuurder uit de gemeente Goes. Hij opende het portier en op dat moment roken de agenten een hevige henneplucht uit de auto. Ook zagen zij joints liggen en diverse geopende en ongeopende blikken bier.

Inbeslagname
De agenten vorderden aan de bestuurder de uitlevering van alle aanwezige drugs. Hij verklaarde dat er niets meer in de auto lag. De man is gefouilleerd op basis van de opiumwetgeving en er werden in zijn kleding nog meer (vermoedelijk hard-)drugs aangetroffen. Dit is in beslag genomen door de agenten. Ook werd een geldbedrag van enkele honderden euro’s door de agenten in beslag genomen.

Aanhouding
Er heeft een onderzoek in het voertuig plaatsgevonden, maar daar troffen de agenten verder geen goederen meer aan die met drugs te maken hadden. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij zal vandaag verder gehoord worden en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Hij deed afstand van alle verdovende middelen die hij in zijn bezit had.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *