Echtpaar uit Kapelle koninklijk onderscheiden in Petrakerk

KAPELLE – Loco-burgemeester Kosten van Kapelle heeft op maandagavond 1 juli twee personen de versierselen opgespeld behorende bij een Koninklijke Onderscheiding. Beide gedecoreerden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dit gebeurde in de Petrakerk te Kapelle.

Mevrouw J.H. Kole-Maas
Mevrouw J.H. Kole-Maas uit Kapelle is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw Kole-Maas is sinds 1968 tot heden vrijwilliger bij de Gereformeerde Gemeente Kapelle op het gebied van ondersteuning van haar echtgenoot die koster is. Daarnaast was zij van 1980-1983 bestuurslid en secretaris van de zangvereniging Crescendo van de Gereformeerde Gemeente Kapelle.

Ook was mevrouw van 1984-2008 vrijwilliger bij de Gereformeerde Gemeente Kapelle op het gebied van de peuterspeelzaal en crèche en zet zij zich sinds 1984 tot heden als vrijwilliger in op het gebied van onder andere catering en open dagen en draagt zij bij aan het schoonmaken van de kerk en de bijbehorende zalen.

De heer C.I. Kole
De heer C.I. Kole uit Kapelle is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Kole is sinds 1968 fulltime werkzaam als koster van de Gereformeerde Gemeente Kapelle. Hij heeft zich onder andere extra ingezet tijdens verbouwingen van de kerk in 1984 en 2011.

Daarnaast was hij van 1968-2001 lid en van 1971-2001 penningmeester van de Zendingscommissie van de Gereformeerde Gemeente te Kapelle-Biezelinge. Tot slot was meneer van 1969-1972 secretaris en van 1990-1996 voorzitter van de zangvereniging Crescendo van de Gereformeerde Gemeente te Kapelle-Biezelinge.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *