Getuigenoproep: man rijdt door na aanrijden meisje te Goes

Getuigenoproep: man rijdt door na aanrijden meisje te Goes

GOES – Een 16-jarige fietster uit Goes is donderdagmiddag 25 juli op de rotonde tussen de Van Hogendorplaan en de Ringbaan West aangereden door een automobilist die haar geen voorrang verleende.

Voorrang
Het slachtoffer fietste vanuit de richting Van Hogendorplaan op de rotonde met de bedoeling richting het Tiendenplein te gaan. Op het moment dat zij het fietspad op de rotonde opging zag zij een zwarte personenauto die behoorlijk hard aan kwam rijden. De automobilist moest haar voorrang verlenen vanwege de haaientanden op de weg.

Het meisje probeerde nog om de auto te ontwijken, maar dit lukt uiteindelijk niet. Volgens het slachtoffer stonden aan de zijkant van de auto fluorescerende groene letters. Vermoedelijk gaat het om een bedrijfsnaam.

De man stopte, stapte uit, raapte de fiets op, zette het stuur recht en vervolgde zonder iets te zeggen zijn weg. Het meisje bleef met lichte verwondingen en een kapotte fiets perplex achter.

Signalement
Het meisje heeft een goed signalement gegeven van de man. Hij is tegen het eind van de veertig jaar oud, heeft een normaal postuur en een blanke huidskleur. De man is ongeveer 1.75 meter lang, heeft grijs halflang haar met een slag en een grijs baardje van enkele dagen. Verder droeg de man een roze overhemd met blauwe streepjes en een donkerkleurige broek.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar informatie die leidt naar de dader. Bent u donderdagmiddag tussen 14.30 en 15.00 uur getuige geweest van dit ongeval? Of weet u mogelijk meer over de bestuurder van de zwarte auto? Neem dan contact op met Politie Zeeland via 0900-8844.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.