Foto: Richard de Looff

Getuigenoproep: vrouw (27) uit Goes bruut overvallen in auto

GOES – In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 augustus, omstreeks 02.20 uur, is een 27-jarige Goese vrouw in haar auto overvallen op het parkeerterrein van het station aan de Lijnbaan te Goes.

Overval
Het slachtoffer reed op dat tijdstip met haar auto over de parkeerplaats op de Lijnbaan in de richting van het busstation. Dan zag zij twee mannen aan komen lopen. Wanneer de vrouw hen langzaam rijdend passeerde, werd zij gedwongen te stoppen.

Vervolgens werd het slachtoffer ruw uit haar auto getrokken en op de grond geduwd. De mannen stapten in haar auto en wilden wegrijden. Dit lukte echter niet omdat de auto een startkaart heeft in plaats van een sleutel

Worsteling
De vrouw probeerde nog om haar tas uit de auto te grissen. Hierop volgde een worsteling, waarbij het slachtoffer opnieuw op de grond werd gesmeten. De daders zijn vervolgens met haar tas uit de auto gestapt en richting de Lijnbaan gerend en uit het zicht verdwenen.

Zoekslag
De Goese besloot om naar de Dam te rijden en heeft daar hulp gevraagd aan een drietal mensen die daar op straat liepen. Deze hebben haar opgevangen en de politie gewaarschuwd.

Onmiddellijk werd er door de gearriveerde agenten en zoekslag gemaakt naar de daders. Ook is een politiehond ingezet die lucht kreeg van een spoor richting het centrum, maar dit heeft niet geleid tot een aanhouding.

Signalement
Van de daders is geen goed signalement bekend. Het zou gaan om licht getinte mannen van Noord-Afrikaanse afkomst met donkere kleding aan. Dit laatste is gezien het mooie weer opmerkelijk. Misschien is dit door anderen op straat ook opgevallen.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar mensen die vannacht rond 02.20 en 02.40 uur iets verdachts hebben gezien op of nabij de P & R parkeerplaats aan de Lijnbaan. Een ieder met informatie wordt verzocht contact op te nemen met Politie Zeeland via 0900-8844 of langs te komen bij het politiebureau te Goes.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *