Foto: Goes Marketing

Vuurwerk en spectaculaire attracties op de kermis te Goes

GOES – Van vrijdag 9 tot en met donderdag 15 augustus komt de jaarlijkse kermis weer naar Goes. De kermis zal zoals gewoonlijk te vinden zijn op de Grote Markt, een gedeelte van de Zusterstraat en op het parkeerterrein Koepoort.

Attracties
Ook dit jaar staan er weer spectaculaire attracties opgesteld. Zo is de Magic Mouse een geweldige achtbaan waar je met duizelingwekkende snelheid omlaag valt, om even later met een enorme vaart door een reeks spiraalbochten te gaan. Grote hoogte wordt bereikt bij de Booster Maxxx. Als een enorme windmolen zoeven gondeltjes, die aan de uiteinden van beide armen zitten, tot op grote hoogte door de lucht.

Verder kunnen bezoekers lekker botsen in de Autoscooter, razendsnel rondtollen in de Breakdance terwijl de gondeltjes alle kanten op draaien, verdwalen in het Doolhof en op onderzoek in de meerdere etages tellende Walking Street. Bij de Discovery tolt een bank vol zitplaatsen alle kanten op om haar as.

Ook voor de liefhebbers van rustigere attracties en jonge kinderen is er genoeg te beleven. Voor hen is er ook dit jaar een draaimolen en het avontuurlijke Circus Cars, en kan er rijvaardigheid opgedaan worden bij de Mini Cars. Voor kinderen die liever het luchtruim kiezen is de Babyflug present.

Openingstijden
De kermis is geopend vanaf 15.00 uur op vrijdag, 10.00 uur op zaterdag, 14.00 uur op zondag en de overige dagen vanaf 12.00 uur. Elke dag om 24.00 uur sluit de kermis. Op de voorlaatste dag, woensdag 14 augustus, zal er vanaf 22.30 uur vuurwerk afgestoken worden.

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Goes Marketing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *