Jongeman (18) in buik gestoken na woordenwisseling te Goes

GOES – Een 18-jarige jongeman is woensdagavond rond 22.45 uur bij een schermutseling aan zijn buik gewond geraakt. Tot nu toe heeft de politie drie aanhoudingen verricht, waarvan alweer één verdachte in vrijheid is gesteld.

Steekincident
De Goesenaar liep met een vriend over de ‘s-Heer Hendrikskinderenstraat, toen ze twee mannen en een meisje tegenkwamen. Er ontstond een woordenwisseling, waarna een van de verdachte het slachtoffer plotseling in zijn buik stak. Ook werd er naar zijn vriend gestoken, maar hij kon net op tijd wegspringen.

De verdachten vluchtten weg. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hier is hij vannacht geopereerd. Naar omstandigheden maakt hij het goed.

Aanhoudingen
De politie stelde een onderzoek in. Het steekvoorwerp is nog niet gevonden. Om 23.10 uur werd een 21-jarige jongeman uit Goes in de Aalbersestraat aangehouden. Tijdens de verhoren bleek hij niets met deze zaak te maken te hebben, hij werd om 02.20 uur in vrijheid gesteld.

Rond 01.00 uur meldde een 20-jarige Goesenaar zich op het politiebureau. Hij vertelde betrokken te zijn geweest bij het voorval. De jongen is aangehouden. In de vroege ochtend werd om 05.20 uur een derde jongeman in een woning aan de ‘s-Heer Hendrikskinderenstraat aangehouden. Hij is 24 jaar en woonachtig te Goes. Beide mannen worden vandaag aan de tand gevoeld.

Informatie
Een ieder met informatie over het steekincident wordt verzocht contact op te nemen met Politie Zeeland via 0900-8844, of zich te melden op het politiebureau.

Update 15.33: Zojuist is een tweede verdachte van het steekincident te Goes in vrijheid gesteld, terwijl de 20-jarige Goesenaar in verzekering is gegaan.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *