Foto: PR

Edwin Kaljouw zingt zijn debuutsingle tijdens Kapelse Dag

KAPELLE – De Zeeuwse zanger Edwin Kaljouw zingt tijdens de Kapelse Dag zijn allereerste single. Met zijn 44 jaar is het voor Edwin nu tijd om zijn uit de hand gelopen hobby aan het grote publiek kenbaar te maken.

Kapelse Dag
Op 31 augustus betreedt Edwin om 18.00 uur het podium van de Kapelse Dag. Zijn voorganger op die dag is Patty Brard, die naar alle verwachtingen een groot feest neer zal zetten. De debuutsingle van Edwin sluit hier naadloos op aan, met ‘de handen naar boven’ gaat Edwin het feest voortzetten.

Debuutsingle
Op 44-jarige leeftijd maakt Edwin een jongensdroom waar. Met zijn debuutsingle ‘Handen naar boven!’ worden zijn stembanden voor het eerst op CD vastgelegd. En het is niet zomaar een single, maar een echt feestnummer waar het publiek op los kan gaan.

“Het leven is immers een feest. Iedereen maakt wel eens een negatieve periode door. Met mijn muziek wil ik mensen weer vrolijk maken. Ik weet namelijk als geen ander hoe die periodes zijn. Muziek maken sleept mij daar doorheen.”

Clipopname
De single komt half september uit en is geproduceerd door Martin Sterken, die dit eerder ook deed voor artiesten als Jannes en Arie Ribbens. De officiële CD-presentatie zal in september plaats vinden. Tijdens de Kapelse Dag zingt Edwin niet alleen voor het eerst zijn single, ook wordt zijn clip tijdens dit evenement opgenomen.

Artikel delen:
Foto 1
Foto: PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *