Foto: Goes Latijns-Amerika

Kausay Pacha Goes met zesduizend bezoekers groot succes

GOES – Na de zesde voorstelling klonk op zondagavond 25 augustus in voor de laatste keer het slotlied: Kausay Pacha, dat zijn wij! Op dat moment hadden zesduizend bezoekers in het bos te Goes-Zuid met eigen ogen gezien en gehoord wat een dans- en zangtalent er in Goes rondloopt.

Voorstelling
Meer dan tweehonderd toneelspelers, dansers en muzikanten wisten het publiek vanaf het begin tot het eind te boeien. Al in het begin van de voorstelling landde er tot ieders verrassing een helikopter die één van de hoofdpersonages afleverde.

Vanaf dat moment werd iedereen meegenomen in de opeenvolgende gebeurtenissen in het geheimzinnige plaatsje Paititi, verborgen ergens in het Amazonegebied. Na de pauze, was het bij de vier avondvoorstellingen echt donker, waardoor de vele spectaculaire momenten een nog grotere indruk maakten.

Goes
Zo werd Kausay Pacha, waarvan zowel de tekst, de liedjes als de muziek speciaal voor Goes zijn geschreven, een feest voor het publiek en voor iedereen voor of achter de schermen meedeed aan dit Latijns-Amerikaanse spektakelstuk.

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Goes Latijns-Amerika
Reactie 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *