Getuigenoproep: tweetal mannen zwaar mishandeld te Goes

GOES – Vannacht zijn twee mannen na een avondje stappen door een groep mishandeld in de binnenstad van Goes. Zij wisten te ontkomen en hebben bij de politie aangifte gedaan.

Mishandeling
De slachtoffers, beide 22 jaar en afkomstig uit Goes en Nijmegen, liepen omstreeks 03.00 uur vannacht na een avondje stappen vanuit de binnenstad via de Oostwal naar de kleine parkeerplaats aldaar. Op een gegeven moment werden zij vanuit de bosschages toegeroepen, waarop de mannen snel doorliepen naar de Oostsingel.

In de buurt van het appartementencomplex kwamen ineens twee mannen op hen afgerend. De Nijmegenaar kreeg zonder aanleiding direct een vuistslag vol in zijn gezicht, waardoor hij op de grond viel en daarna nog meer schoppen en slagen kreeg in zijn rug en gezicht.

Getuige
Zijn vriend probeerde tussenbeide te komen maar kreeg vervolgens ook twee flinke klappen op zijn hoofd. Wanneer hij zich omdraaide zag hij op enige afstand nog vijf mannen staan; van één van hen kreeg hij een schop in zijn rug. Een getuige van de mishandeling kwam snel aanlopen, hielp de Nijmegenaar op de been en riep tegen de slachtoffers dat ze zich uit de voeten moesten maken. Dit lieten zij zich geen twee keer vertellen en gingen ervandoor.

Signalement
De slachtoffers hebben van twee verdachten een redelijk signalement opgegeven. De eerste dader is 1.70 tot 1.75 meter lang en heeft een mager postuur. Hij is licht getint, heeft kort donker haar en droeg een wit shirt met een grote print erop. De tweede dader is eveneens 1.70 tot 1.75 meter lang en heeft een dik postuur. Hij is licht getint, heeft kort zwart haar en droeg een rood shirt en een spijkerbroek.

Oproep
De politie wil graag spreken met de man die de slachtoffers heeft geholpen. Volgens hen is hij ongeveer 1.90 meter lang, heeft een Nederlands uiterlijk, kort haar en een stoppelbaardje. Die avond droeg hij een licht t-shirt en een spijkerbroek. Herkent u zichzelf of weet u wie deze man is? Bel dan 0900-8844 of kom langs op het bureau te Goes.

Mogelijk zijn er nog andere mensen die deze groep die avond samen heeft gezien of weten wie deze mensen zijn. Deze worden ook verzocht om contact op te nemen met de politie, om met deze informatie de verdachten aan te kunnen houden.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *