Landelijke oplichter (45) van kledingzaken opgepakt te Goes

Landelijke oplichter (45) van kledingzaken opgepakt te Goes

GOES – Vrijdagmiddag 6 september is op het Stationsplein te Goes een 45-jarige man uit Den Haag aangehouden. Hij wordt verdacht van het oplichten van een kledingzaak.

Wisseltruc
De verdachte heeft eerder die middag in een kledingzaak in de Ganzepoortstraat geprobeerd kleding om te ruilen met een wisseltruc. Oplettend winkelpersoneel herkende de man van een interne attendering waarin gewaarschuwd wordt voor deze man.

Hij zou in verschillende filialen in Nederland geprobeerd hebben om kleding om te ruilen met de smoes dat een familielid onlangs is overleden. Wanneer één van de medewerkers de man aansprak, liep deze boos de winkel uit.

Aanhouding
De gewaarschuwde politie zocht vervolgens de omgeving van de binnenstad af en zag de man nabij het station lopen, waarop hij aangehouden werd. Hij had diverse kledingstukken en andere goederen bij zich die mogelijk uit winkels te Middelburg en Goes gestolen zijn.

Na verhoor is hij voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en in verzekering gesteld in PI Torentijd te Middelburg. De man is een bekende van politie en justitie en staat te boek als een landelijk opererende oplichter.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *