Politie zoekt tweetal helpers bij zware mishandeling te Goes

GOES – De politie is bezig met het onderzoek naar de zware mishandeling in de binnenstad van Goes op zondag 1 september. Twee mannen werden die morgen door een groep mishandeld. De daders zijn nog voortvluchtig.

Mishandeling
Zonder aanleiding werd het tweetal rond 03.00 uur aan de Oostwal mishandeld. Daarbij werd door de daders veel geslagen en geschopt. Tijdens het rechercheonderzoek zijn al een aantal getuigen gehoord. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

Onderzoek
Uit onderzoek is gebleken dat minstens twee mannen getuigen zijn geweest van de mishandeling en dat zij de slachtoffers hebben ontzet van hun belagers. Het signalement van één van hen luidt: een man van ongeveer 1.90 meter lang, Nederlands uiterlijk, kort haar en een stoppelbaardje. Die ochtend droeg hij een licht t-shirt een spijkerbroek. Een andere getuige spreekt over mogelijk twee blanke mannen van 35 à 45 jaar oud, gekleed in een wijd model wit/beige jas tot het middel.

Informatie
De politie zou heel graag met deze twee mannen willen spreken. Herkent u zichzelf of weet u wie deze mannen zijn? Bel dan 0900-8844 of kom langs op het bureau te Goes. Mogelijk leidt uw informatie naar de aanhouding van de verdachten.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *