Suïcidale vrouw van spoor gehaald door politieagent te Goes - Foto: Robin Duteweerd
Foto: Robin Duteweerd

Suïcidale vrouw van spoor gehaald door politieagent te Goes

GOES – Deze week hebben agenten te Goes weer een bijzonder aspect van het politiewerk laten zien. Een agent heeft voor een naderende trein het leven van een vrouw, die een eind aan haar leven wilde maken, gered.

Spoorwegovergang
Woensdagavond 18 september stonden agenten bij de spoorwegovergang aan de M.A. de Ruyterlaan te wachten. Ze zagen een fietsster langs de gesloten slagbomen rijden. Terwijl het uitzicht van de agenten door een bus werd gehinderd, viel het op dat de vrouw op de fiets niet aan de overzijde van de overgang verscheen.

Hierop stapte een agent onmiddellijk uit de politieauto om een goed overzicht op de spoorwegovergang te krijgen. Hij zag dat de vrouw in het midden van de overgang bleef staan en naar de naderende trein keek. De agent bedacht zich geen moment en trok de vrouw naar de overzijde van het spoor. De vrouw stribbelde tegen en riep dat hij haar los moest laten en dat zei dood wilde.

Trein
De machinist bracht de trein vlak voor de overgang tot stilstand. Hij opende zijn deur en stak zijn duimen omhoog. De agenten hebben de vrouw, ter beoordeling van een arts, mee naar het politiebureau genomen.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *