Getuigenoproep: gewonde na opzettelijke aanrijding te Goes

Getuigenoproep: gewonde na opzettelijke aanrijding te Goes

GOES – Vrijdag 27 september vond in de Nansenbaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s, een Suzuki en Volkswagen Golf. Een 33-jarige inwoner van ‘s-Gravenpolder is aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag en doorrijden na een aanrijding.

Bumperkleven
Rond 11.45 uur reed een automobiliste uit Middelburg over de Nansenbaan. Zonder enige aanleiding werd zij mogelijk meerdere keren met opzet aangereden door een Volkswagen Golf, die haar op zeer korte afstand volgde.

De vrouw raakte daarbij gewond en is door ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. Na het verlaten van het ziekenhuis heeft zij aangifte gedaan bij de politie.

Schade
Met gegevens over auto en bestuurder, die oplettende getuige doorgaf, ging de politie op zoek. De auto met schade werd rond 21.00 uur aan het Da Vinciplein gevonden en in beslag genomen. De verdachte is in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel.

Getuigen
De recherche is op zoek naar getuigen van het verkeersongeval. Heeft u de aanrijding gezien of weet u meer van deze zaak neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.