Proef met gratis parkeren vanaf dinsdag 1 oktober te Goes - Foto: Gemeente Goes
Foto: Gemeente Goes

Proef met gratis parkeren vanaf dinsdag 1 oktober te Goes

GOES – Vanaf dinsdag 1 oktober gaat er een proef in voor het parkeren op de woonboulevard en in de binnenstad van Goes. In de Marconistraat vanaf de Mikro Electro kunnen bezoekers van de woonboulevard vanaf 1 oktober gratis parkeren.

Parkeergarage
In de parkeergarage Westwal wordt het derde en vierde uur parkeren vanaf 1 oktober gratis. Een groot voordeel voor parkeerder in de garage is dat er achteraf betaald kan  worden,  zodat het parkeren en betalen op maat is.

Per 1 januari verandert de naam van de parkeergarage in Parkeergarage Centrum om de centrale ligging van de parkeergarage te benadrukken.

Binnenstad
Op het Damplein en Koepoort wordt vanaf volgende week een maximale parkeerduur van twee uur ingesteld. Langparkeerders worden verwezen naar andere parkeerplaatsen zoals de parkeergarage Centrum.

In Goes is het mogelijk om via verschillende aanbieders mobiel te parkeren. Dit is het klokken van de parkeertijd door middel van een mobiele telefoon. De kosten worden daarbij achteraf verrekend zodat er geen kans is op een parkeerboete.

Proef
Met deze verschillende maatregelen wordt geprobeerd om een betere spreiding van de parkeerders in de binnenstad te krijgen. De parkeerwijzigingen zijn voorlopig op proef tot maart 2014.

Foto 1
Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *