Viertal aanhoudingen verricht bij diverse incidenten te Goes

Viertal aanhoudingen verricht bij diverse incidenten te Goes

GOES – De politie heeft op vrijdagavond 18 oktober en in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober bij diverse incidenten in totaal vier aanhoudingen verricht.

Bedreiging
Een 45-jarige man uit Goes werd in zijn woning aangehouden omdat hij telefonisch een 32-jarige plaatsgenoot gedreigd zou hebben onder meer een mes tussen zijn ribben te steken. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Het incident heeft een achtergrond in de relationele sfeer. De verdachte is in verzekering gesteld.

Rijbewijs
Agenten zagen in de Cort van der Lindenstraat omstreeks 00.15 uur een 19-jarige man uit Goes in een auto rijden. Ze besloten de bestuurder te controleren. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.

Baldadigheid
Een 29-jarige man uit Helmond werd omstreeks 03.00 uur op de Korte Kerkstraat aangehouden ter zake baldadigheid. Hij vond het kennelijk nodig om een flinke klap op een politie auto te geven. De man heeft een proces-verbaal gekregen.

Mishandeling
Rond 03.05 uur werd op de Blaauwe Steen een 19-jarige jongeman uit Kwadendamme aangehouden ter zake mishandeling. Hij zou bij een opstootje een 31-jarige portier van een club in diens rechterhand hebben gebeten.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *