Foto: Gemeente Reimerswaal

Samenwerking BOA’s gemeenten Kapelle en Reimerswaal

KAPELLE/REIMERSWAAL – Op dinsdag 31 december hebben de buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeenten Kapelle en Reimerswaal voor het derde achtereenvolgende jaar met succes samengewerkt.

Werkzaamheden
De nadruk van de werkzaamheden lag vooral op het bestrijden van vuurwerkoverlast en het opsporen van verzamelplaatsen van materialen, waarvan kon worden aangenomen dat deze later als brandstof voor vreugdevuren zouden worden gebruikt. Daarnaast maakten de BOA’s gebruik van hun eigen lokale aandachtsvelden. Hierbij is vooral gelet op werkzaamheden die er voor zorgden dat de BOA’s zo goed mogelijk zichtbaar waren.

Samenwerking
Om nog beter te kunnen inspelen op situaties die daarom vragen hebben de BOA’s nauw samengewerkt met de politie. Het feit dat de BOA’s ook dit jaar weer preventief aanwezig waren in de gemeenten heeft ook dit jaar zijn meerwaarde bewezen.

De goede samenwerking zal in de toekomst verder worden voortgezet, onder andere bij populaire festiviteiten zoals de Wemeldingse dag of Mosseldag. Daarnaast zorgt wederzijdse waarneming tijdens vakanties ervoor dat continuering van controles gewaarborgd blijft.

Artikel delen:
Foto 1
Foto: Gemeente Reimerswaal
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *