Modelbouwshow 22 en 23 februari in Zeelandhallen Goes - Foto: Kirsten Koudstaal
Foto: Kirsten Koudstaal

Modelbouwshow 22 en 23 februari in Zeelandhallen Goes

GOES – Aankomend weekend wordt de jaarlijkse Modelbouwshow weer gehouden. Op zaterdag 22 en zondag 23 februari is de show te bezichtigen in de Zeelandhallen te Goes. Vorig jaar trok de Modelbouwshow ruim 12.000 bezoekers.

Modelspoor
Het thema van de Modelbouwshow 2014 is Modelspoor. Zo zijn onder andere de mooiste modelspoorbanen van Nederland en nog nooit eerder vertoonde modelbanen te zien. Daarnaast viert de landelijke modelspoorvereniging, M-Track Groep Nederland, hun 25-jarig jubileum met een grote modulebaan in de Zeelandhallen.

Diversiteit
De Modelbouwshow is uniek vanwege haar diversiteit. Zowel minitreinen, miniboten, lijm en precisiegereedschappen zijn er te zien en te koop. Dit jaar gebruikt de Modelbouwshow alle hallen van de Zeelandhallen te Goes en biedt daarmee 14.000 m² beursoppervlakte aan haar bezoekers.

Clubdag
In een van de hallen van Zeelandhallen Goes vindt de Clubdag voor LEGO fans plaats. Deze Clubdag wordt georganiseerd door De Bouwsteen. De Bouwsteen is officieel door LEGO erkend als Nederlandse LEGO club met ruim 800 liefhebbers, bouwers en verzamelaars van jong tot oud.

Informatie
Openingstijden van de Modelbouwshow op 22 en 23 februari zijn van 10.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €11,00 en kinderen tot 12 jaar betalen €5,00. Tickets zijn hier online te bestellen.

Om reizen met het openbaar vervoer beter mogelijk te maken, rijdt er bij deze editie van de Modelbouwshow een pendelbus tussen het NS Station van Goes en de Zeelandhallen. De kosten voor dit vervoer zijn €0,50 per persoon voor een enkele reis.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *