Politie gebruikt wapenstokken bij opstootje op station Goes - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Politie gebruikt wapenstokken bij opstootje op station Goes

GOES – Zaterdagavond 23 februari zijn op het station aan de Lijnbaan te Goes drie jongeren aangehouden voor baldadigheid, nadat een groep zeer vervelend en luidruchtig was toen ze met de trein mee wilden.

Opstootje
Rond middernacht werd bij vertrek van de laatste trein richting Vlissingen de orde verstoord door ongeveer twintig jongeren. Bij aankomst van de trein besloot de NS om de onruststokers niet mee te nemen. De groep is uit de trein verwijderd.

Op het perron bleven de jongeren vervelend en wilden niet weggaan. Agenten hebben met behulp van hun wapenstokken en een politiehond de groep verwijderd, waarbij enkele jongeren klappen kregen.

Aanhoudingen
Er zijn drie jongemannen aangehouden voor baldadigheid omdat hij tegen een fiets schopte, het niet voldoen aan een bevel om te vertrekken en voor belediging. Het gaat om twee jongens van 16 jaar uit Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland en een 17-jarige jongeman uit Arnemuiden.

Op het politiebureau bleek dat de jongeren, ondanks hun leeftijd, een behoorlijke hoeveelheid alcohol hadden gedronken. De jongeren zijn gehoord. In de loop van de nacht mochten ze het politiebureau verlaten.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *