Bestuurder (43) komt om het leven bij ongeval op A58 Rilland

Bestuurder (43) komt om het leven bij ongeval op A58 Rilland

RILLAND – Bij een ernstig verkeersongeval op de A58 bij Rilland is dinsdagavond 25 februari een 43-jarige inwoner van Middelburg om het leven gekomen.

Verkeersongeval
Rond 21.45 uur werd de man door een vrachtwagen aangereden. Hij was op slag dood. Zijn auto werd op de vluchtstrook aangetroffen met een lekke band. De 30-jarige chauffeur van de vrachtwagen uit Nieuw Amsterdam heeft op het bureau een verklaring afgelegd.

Verkeersongevalanalisten hebben een sporenonderzoek ingesteld. De exacte toedracht is op dit moment nog niet duidelijk. Het onderzoek wordt voortgezet.

Slachtofferzorg
Een aantal passerende weggebruikers waren getuige van het ongeluk. Voor hen en de vrachtwagenchauffeur is Bureau Slachtofferhulp ingeschakeld. De politie heeft de familie gisterenavond over het noodlottig ongeval in kennis gesteld. De snelweg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van het verkeersongeval. Bent u getuige geweest van het ongeval of heeft u kort voor het ongeval op of in de omgeving van de aanrijding opmerkelijke zaken gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *