Spookrijdster (24) op de A58 door aanwijzingen van navigatie

KRUININGEN – Donderdagmorgen 1 mei heeft de politie het rijbewijs ingenomen van een 24-jarige inwoonster van Steenbergen. De vrouw reed tientallen kilometers lang met haar auto tegen het verkeer in op de A58.

Spookrijdster
Rond 04.30 uur kreeg de Verkeersinformatiedienst meerdere meldingen binnen van een spookrijdster op de rijksweg. Een auto reed uit de richting Bergen op Zoom in de richting van Zeeland. Daardoor ontstond bijna een frontale aanrijding. Ook reed de vrouw onverstoorbaar en met een snelheid van circa 100 km/u door.

Ook toen zij langs de voorzijde werd benaderd door een politieauto met optische blauwe signalen en een transparant met de tekst ‘stop politie’. De agent achter het stuur moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen.

Navigatie
Aan Eindje de Rondte te Kruiningen lukte het om de automobiliste aan te houden. Zij is naar het bureau gebracht en verhoord. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Zij verklaarde dat zij door wegwerkzaamheden de weg kwijt was en dat haar navigatiesysteem haar de verkeerde weg op had gestuurd.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *