Brutale straatroof door man (38) in de Gasthuisstraat te Goes

Brutale straatroof door man (38) in de Gasthuisstraat te Goes

GOES – Maandag 9 juni vroeg in de ochtend werd na een worsteling in de Gasthuisstraat te Goes een jongeman van zijn tas beroofd. Kort daarop werd op de ‘s-Heer Elsdorpweg een man aangehouden. Hij had de tas nog bij zich.

Straatroof
Het incident gebeurde rond 05.00 uur. Een 19-jarige jongeman uit Wolphaarsdijk liep met zijn vriendin door de Gasthuisstraat. Vanuit tegenovergestelde richting zag hij een man naderen. Plotseling kreeg hij van hem een stomp in zijn maag. Nadat eerst een woordenwisseling plaatsvond, wilde de man de vriendin slaan.

Hierop ontstond tussen de mannen een worsteling, waarbij ze op de grond vielen. Hierbij werd het slachtoffer aan zijn haar getrokken en liep hij verwondingen aan zijn hoofd op. Toen het gevecht klaar was, pakte de dader de tas van het slachtoffer en liep weg richting de Oostwal. De vrouw belde onmiddellijk 112.

Camerabeelden
Na de melding bekeek een agent op het politiebureau onmiddellijk de camerabeelden. Het gevecht en de diefstal waren op deze beelden te zien. Hij verspreidde het signalement aan de politie-eenheden. Ook werd een politiehond ingezet. Op de ‘s-Heer Elsdorpweg zag een agent een man lopen, die aan het signalement voldeed.

De 38-jarige man uit Goes werd meteen aangehouden. Hij was nog in het bezit van de gestolen tas. De Goesenaar was behoorlijk dronken en is voor verder onderzoek naar het politiebureau overgebracht.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *