Betrapte inbreker gevlucht via dakraam woning te Oudelande

OUDELANDE – Zaterdagmiddag 27 september betrapte een bewoner van een vrijstaande woning aan de Zwinweg te Oudelande een inbreker. De dief vluchtte via het dakraam.

Inbreker
Om 14.50 uur hoorde de bewoner, die op zijn fruit- en plantenbedrijf aan het werk was, gebonk in de woning. Toen hij op de bovenverdieping van zijn woning ging kijken, zag hij plotseling een inbreker op een van de slaapkamers.

De man kroop juist door het dakraam naar buiten. Hij sprong via de dakpannen en de dakgoot naar beneden en rende daarna naar zijn auto en reed weg richting Ellewoutsdijk. De inbreker heeft niets gestolen.

Signalement
Het signalement van de inbreker is als volgt: leeftijd 25-30 jaar, lengte ongeveer 1,80 meter, normaal postuur, zwart haar, verzorgd geknipt en gekamd en licht getint met een wat gelige huidskleur. Hij droeg een lichte spijkerbroek en een zwart shirt. De man reed weg in een zwarte personenauto.

Getuigen
Heeft u informatie over deze inbreker of zijn auto? Of heeft u deze inbreker misschien in de omgeving van de gemeente Borsele gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *