Agent met dood bedreigd door dronken bestuurder (41) Goes

GOES – Dinsdagavond 21 oktober is in de Kamperfoeliestraat te Goes een dronken autobestuurder aangehouden. Hij bedreigde ook een agent, die aangifte tegen hem deed.

Aanrijding
Het incident gebeurde rond 22.15 uur. Agenten zagen dat een bestuurder op de kruising van de Ringbaan West met de Albert Joachimkade een rood verkeerslicht negeerde. Een andere automobilist moest remmen om een aanrijding te voorkomen.

Dronken
Agenten zetten de achtervolging in en controleerden de bestuurder op de Kamperfoeliestraat. Toen hij uitstapte, merkten de agenten al gelijk dat de man verkeerde onder invloed van alcohol. Hij protesteerde onmiddellijk tegen de controle en toonde geen identiteitsbewijs. De politie wist van een eerdere controle dat de man geen rijbewijs bezit.

Bedreiging
De 41-jarige bestuurder uit Goes bedreigde vervolgens een van de agenten met de dood. Hij werd aangehouden en naar het politiecellencomplex in Middelburg gebracht. Tijdens het onderzoek gingen de bedreigingen aan het adres van de agent door. De agent deed aangifte tegen de man.

Tijdens een ademanalyse blies de man 685 ug/l, wat driemaal de toegestane hoeveelheid betreft. Hij is woensdag verhoord en kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Getuigen
De politie is nog op zoek naar de bestuurder en eventueel inzittende(n) van de auto, die op de kruising van de Ringbaan West met de Albert Joachimkade moest remmen om een aanrijding met de auto te voorkomen.

Verder zoekt de politie mensen die de aanhouding in de Kamperfoeliestraat hebben gezien. Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *