Verdachte (37) van schietpartij aangehouden te Goes - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Verdachte (37) van schietpartij aangehouden te Goes

GOES – Woensdagavond heeft de politie op de Westwal te Goes een man aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij op zondag 30 november te Terneuzen. De 37-jarige man uit Terneuzen werd om 22.40 uur op een parkeerplaats door een arrestatieteam aangehouden.

Onderzoek
Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij is ingesloten. Agenten hebben een personenauto in beslag genomen. Deze is door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Schietpartij
Zondagmorgen 30 november kwam een 23-jarige inwoner van Terneuzen in het centrum van de stad om het leven bij een schietpartij. Een 27-jarige man uit Terneuzen raakte licht gewond, hij werd aangehouden. Op dinsdag 16 december werd de vordering om hem langer vast te houden door de rechtbank afgewezen, waardoor de man onmiddellijk op vrije voeten kwam.

Hij raakte diezelfde avond ernstig gewond toen hij in de Iepenlaan te Terneuzen werd neergeschoten. Voor de schietpartij op 30 november werd op 3 december te Amsterdam nog een inwoner (25) uit Terneuzen aangehouden. Hij zit nog steeds vast.

Betrokken
Of de 37-jarige man, die woensdagavond te Goes werd aangehouden, ook betrokken is bij de tweede schietpartij, wordt uiteraard ook onderzocht.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *