Dode en zwaargewonde bij brand Driewegen [update]

DRIEWEGEN – Bij een woningbrand te Driewegen is een man om het leven gekomen. Een vrouw raakte zwaargewond. De identiteit van de beide slachtoffers is nog niet vastgesteld. Forensisch en tactisch rechercheurs onderzoeken momenteel de oorzaak van de brand.

Zwaargewond
De brand brak dinsdagmiddag 10 februari rond 14.00 uur uit in de woning aan de Platteweg. Het was een felle uitslaande brand, waarbij de woning grotendeels verloren ging. Om 15.30 uur had de brandweer het vuur onder controle.

Tijdens de bluswerkzaamheden werd een zwaargewonde vrouw naar het ziekenhuis overgebracht. Ze had ernstige brandwonden opgelopen.

Overleden
In de woning is het stoffelijk overschot aangetroffen van een overleden man. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de slachtoffers de bewoners van het huis. Dit is echter nog niet formeel vastgesteld.

Forensisch en tactisch rechercheurs onderzoeken momenteel de oorzaak van de brand.


Update woensdag 11 februari, 11.45 uur:
 De politie heeft de identiteit vast gesteld van de slachtoffers van de woningbrand. De overledene man was de 77-jarige bewoner van het pand. De vrouw die zwaar gewond raakte, was zijn 73-jarige partner. Het forensisch en tactisch onderzoek naar de oorzaak van de brand is nog in volle gang.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *