Show Ernst, Bobbie en de Rest in Theater de Mythe - Foto: Theater de Mythe
Foto: Theater de Mythe

Show Ernst, Bobbie en de Rest in Theater de Mythe

GOES – Woensdag 18 februari staan Ernst, Bobbie en de Rest met hun show ‘Wij willen water’ in Theater de Mythe te Goes. De nieuwe show van Ernst en Bobbie bevat alle ingrediënten die we van de twee kinderhelden gewend zijn: een doldwaas avontuur, bekende liedjes en veel grappen.

Drinkwater
Dit keer draait het om drinkwater. Door een onhandigheid van Bobbie is er in het huis van Ernst en Bobbie geen water meer. Als onze twee soepkippen op onderzoek uitgaan, ontdekken ze dat zij niet de enigen zijn met dat probleem.

In het Afrikaanse land Nbuku leven de bewoners al jaren zonder schoon drinkwater. Hoogste tijd voor Ernst en Bobbie om een actie op touw te zetten, waarbij ze zich al snel in de nesten werken. Maar we verklappen alvast: het komt allemaal goed.

Tickets
De show ‘Wij willen water’ van Ernst, Bobbie en de Rest is woensdag 18 februari te bezoeken in de ZLM zaal van Theater de Mythe te Goes. De show zal om 13.00 en 15.30 uur beginnen. Tickets kosten €17,50 per stuk en zijn te verkrijgen via zeelandtheaters.nl.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *