Stoffen Spektakel 18 februari in Zeelandhallen te Goes - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Stoffen Spektakel 18 februari in Zeelandhallen te Goes

GOES – Woensdag 18 februari is de beurs Stoffen Spektakel te bezoeken in de Zeelandhallen te Goes. Bij dit evenement zijn alle benodigdheden voor het maken van onder andere kleding, gordijnen en vitrages te vinden. De aanwezige stoffen zijn van bekende merken en confectie-ateliers.

Hobby
Het Stoffen Spektakel biedt alles wat nodig is om een nieuwe creatie te maken. Zodoende biedt dit evenement de juiste ingrediënten om weer een vervolg aan de hobby te geven. Zoals ook met materialen: leer, breiwol, patronen, ritsen, knopen, garen en meer.

Specialisten
Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers de beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er bij het Stoffe Spektakel specialisten in patronen aanwezig, die alles op het gebied van patronen aanbieden.

Demonstraties
Op Stoffen Spektakel worden vele demonstraties gegeven. Bekende maar ook nieuwe technieken komen aan bod. Tevens wordt er getoond hoe kleding gecustomized kan worden door te borduren of applicaties erop aan te brengen.

Entree
De Zeelandhallen zijn op woensdag 18 februari geopend van 09.30 tot 16.30 uur. De entree tot het Stoffen Spektakel is gratis, evenals parkeren.

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *