Bestuurder (50) bekeurd voor asociaal rijgedrag Goes

GOES – Donderdagavond 2 april heeft een 50-jarige man uit Rosmalen een bekeuring gekregen voor het met hoge snelheid inhalen van voertuigen over een doorgetrokken streep. Surveillerende agenten zagen die avond omstreeks 23.48 uur hoe de verdachte op de Ringbaan West voertuigen met hoge snelheid inhaalde en daarbij de doorgetrokken streep overschreed.

Verkeershinder
Daarbij werden diverse malen de verkeersgeleiders aan de verkeerde zijde gepasseerd, waardoor hij het overige verkeer hinderde en in gevaar bracht. Andere weggebruikers uitten hun ongenoegen door met hun lichten te seinen.

Bekeuring
Nadat de agenten de roekeloze rijder een stopteken hadden gegeven kreeg deze een bekeuring voor het verkeerd passeren van de middengeleider en voor het inhalen via de doorgetrokken streep. Voor de snelheid heeft de verdachte een waarschuwing gekregen.

Wel is hem meegedeeld dat zijn naam als ‘verkeershufter’ doorgegeven wordt aan de Centrale Verwerking Openbaar Ministerie (CVOM). Bij herhaling kan het Openbaar Ministerie tot zwaardere sancties overgaan, zoals een rijverbod of zelfs een celstraf.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *