Jongen (11) mishandeld door Duitser Wolphaartsdijk

Jongen (11) mishandeld door Duitser Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK – Woensdagmiddag 8 april heeft de politie aan de Veerweg een man aangehouden voor een mishandeling van een jongen. Het incident gebeurde rond 16.15 uur aan de Sportweg te Wolphaartsdijk.

Voetbalwedstrijd
Op het voetbalveld werd door twee groepen een potje voetbal gespeeld. Het ging om een groep Nederlandse jongeren uit Wolphaartsdijk en een groep Duitse jongeren, die op een lokale camping verblijven.

Mishandeling
Uit het politieonderzoek bleek dat de Nederlandse jongeren de Duitsers hadden uitgescholden en de banden van hun fietsen leeg hadden laten lopen.

Hierop zijn de Duitsers verhaal gaan halen, waarbij een 11-jarige jongen uit Wolphaartsdijk door een man werd mishandeld. Hij werd stevig op de grond gegooid en meerdere malen geschopt.

Verwondingen
Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht. Hij had verwondingen aan zijn hoofd en schouder en is door het ambulancepersoneel voor behandeling naar de huisarts gebracht.

De 48-jarige man uit het Duitse Keulen is op een camping aan de Veerweg aangehouden. Hij is voor verder onderzoek naar het politiebureau te Goes gebracht, waar hij ’s avonds is verhoord.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. ik was er zelf bij maar die duitsers hadden onze banden leeg laten lopen en die duitse man had maar 1 keer geschopt als hij niet door zijn zoon was tegen gehouden zou hij nog meer hebben geschopt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *