Twee heibelschoppers aangehouden te ‘s-Heerenhoek

Twee heibelschoppers aangehouden te ‘s-Heerenhoek

‘S-HEERENHOEK – Afgelopen nacht is een 16-jarige jongen uit de gemeente Borsele in de Marktstraat te ‘s-Heerenhoek aangehouden nadat hij de boel op stelten had gezet bij een horecagelegenheid. Agenten hadden de jongen eerder die nacht al een waarschuwing gegeven, nadat hij uit een horecagelegenheid was gezet na een ruzie.

Aanhouding
Enkele uren later stond hij opnieuw amok te maken; vermoedelijk was hij het niet eens met zijn uitzetting. Een van de agenten probeerde hem apart te nemen. Wanneer de jongen niet wilde meewerken werd hij aangehouden.

Op dat moment bemoeide een 15-jarige kompaan zich met de aanhouding. Ook hij werd vervolgens aangehouden. Andere feestvierders kwamen op het lawaai af en liepen opdringerig naar de agenten toe. Geholpen door een portier van de horecagelegenheid werden deze op afstand gehouden.

Insluiting
Vervolgens zijn beide jongens onder luidt protest met een politiebus afgevoerd naar het politiecellencomplex Torentijd. Daar zijn ze aan de tand gevoeld over hun gedrag: openbare dronkenschap, belediging en het niet opvolgen van aanwijzingen van agenten. De rest van de nacht zijn zij ingesloten.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Keurig dat ze naar cellencomplex Torentijd zijn gebracht. Neem aan dat ze daar flink zijn aangepakt. Als ik de politie was had ik ze met de neus in een hoek gezet waar ze zich een kunnen schamen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *