Conducteur met dood bedreigd op treinstation te Goes - Foto: Robin Duteweerd
Foto: Robin Duteweerd

Conducteur met dood bedreigd op treinstation te Goes

GOES – In de Korte Kerkstraat is een 50-jarige man uit de gemeente Goes opgepakt. Hij zou op het treinstation een conducteur bedreigd hebben. De verdachte liep op woensdag 3 juni rond 19.00 uur op het perron en zocht de confrontatie op met de conducteur.

Bedreiging
Dit gebeurde nadat deze hem gevraag had uit een lege trein te stappen die afgerangeerd zou worden. De man nam een agressieve houding aan en bedreigde hem met de dood.

De man ging er vervolgens vandoor in de richting van het centrum. De politie was inmiddels op de hoogte van de bedreiging en ging op zoek naar de bedreiger.

Pepperspray
Een agent zag de man rond 19.11 uur fietsen op de Korte Kerkstraat en sommeerde hem te stoppen. Hij gaf hieraan geen gehoor en zocht direct de confrontatie met de diender op. Deze gebruikte pepperspray om de man af te stoppen. De verdachte vluchtte vervolgens een horecagelegenheid in.

Diensthond
Omdat de man zich zeer agressief gedroeg en zich tegen zijn arrestatie verzette is hij met behulp verschillende agenten en een diensthond aangehouden. Daarbij is de verdachte in zijn been gebeten en is nogmaals pepperspray ingezet.

Vervolgens is hij afgevoerd naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.

Artikel delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *