Organisatie Zeelandhallen samen met Brabanthallen - Foto: Richard de Looff
Foto: Richard de Looff

Organisatie Zeelandhallen samen met Brabanthallen

GOES – De organisaties van Zeelandhallen en DaVinci Cinema in Goes worden door eigenaar Libéma samengevoegd met die van de Brabanthallen, Congrescentrum 1931 en Autotron. De structuurwijziging gaat per direct in en moet leiden tot meer efficiëntie.

Arbeidsplaatsen
Het personeel van de Zeelandhallen en Da Vinci Cinema werd gisteren ingelicht. Robert van Overdijk gaat als vestigingsmanager van Brabanthallen, 1931 en Autotron nu ook leiding geven aan het managementteam van Zeelandhallen en DaVinci Cinema.

Door deze veranderingen neemt Libéma afscheid van René van Donschot als vestigingsmanager. Er verdwijnen verder geen arbeidsplaatsen. Gisteren werden de medewerkers van de genoemde locaties persoonlijk geïnformeerd over wat de samenvoeging voor de uitoefening van hun takenpakket betekent.

Flexibiliteit
Jan Blijenberg, divisiedirecteur Beurzen en Evenementen bij Libéma, licht het besluit toe: “Deze verandering in de organisaties betekent dat we medewerkers flexibel op de verschillende locaties gaan inzetten en dat er veranderingen optreden in de werkzaamheden. In de markt van Beurzen & Evenementen is de afgelopen jaren namelijk veel veranderd.

Bij grote evenementen constateren wij dat organisatoren hun evenementen in een steeds kortere periode in het jaar willen houden. Daarnaast boeken zij deze steeds meer ‘last minute’. Dit heeft er onder andere toe geleid dat in 2012 de organisaties van Brabanthallen, Autotron en Rosmalen al werden samengevoegd en geflexibiliseerd. Eind 2014 zijn vervolgens de organisaties van Omnisport, Americahal en IJsselhallen samengevoegd.

Op basis van de marktontwikkeling en het continue zoeken naar mogelijkheden om de organisatie efficiënter en effectiever in te richten hebben we er voor gekozen om de organisaties van Zeelandhallen en DaVinci Cinema samen te voegen met Brabanthallen, Congrescentrum 1931 en Autotron.”

Artikel delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *